Manifestanți au început să se adune duminică, de la ora 18:00, în Piața Victoriei din București, pentru a participa la protestul intitulat ”Tudorele, pleacă TU, cu hoții tăi!”. Proteste sunt și în mai multe orașe din țară.

UPDATE

După ora 20:00, numărul protestatarilor a scăzut la câteva sute de persoane. Protestatarii au scandat: "Tudorele, fă ceva! Haide, dă-ți demisia!”

+++

Circa 3.000 de oameni manifestează în Piata Victoriei, scandând "Hoții! Hoții!", "Tudorel, demisia!", "PSD, ciuma roșie!", "Nu vrem să fim o nație de hoți!”

 +++

”Când aveți timp, poate îi explicați bătrânei de 72 de ani din Focșani care a fost condamnată, după ce a fost târâtă 17 ani prin tribunale, la patru ani de închisoare cu executare, pentru că ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei unui nene, ca să-i angajeze o rudă la spital și a fost inculpată pentru trafic de influență, cum, sub mandatul dumneavoastră, domnul Dan Voiculescu, găsit vinovat de absolut toate instanțele judecătorești ale României, a scăpat după doar 3 ani, cu un furt de 60.000.000 euro, fără să dea banii înapoi?”, e întrebarea adresată de Corupția ucide ministrului Tudorel Toader, după prestația de joi seara, când a propus revocarea șefei DNA. 

În pofida frigului, oamenii vin în Piața Victoriei, dar și la Sibiu, Cluj, Constanța, Arad, Ploiești, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș sau Galați. Proteste sunt anunțate și în afara țării.