Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, l-a acuzat, duminică, pe Dacian Cioloș că a avut o agendă dublă în perioada cât a fost premier al României, în condițiile în care a menținut oameni ai PSD în funcții guvernamentale cheie.

Întrebat, duminică, într-o conferință de presă, la Cluj-Napoca, în ce condiții candidatura anunțată a lui Dacian Cioloș la Parlamentul European va încurca PNL, Daniel Buda a spus că nu este preocupat de noul partid al lui Dacian Cioloș și nici cine stă în spatele acestuia, relatează Mediafax.

”Fiecare în viața asta cum își așterne așa doarme. Mi-aș fi dorit mult ca Dacian Cioloș să fi fost membru al PNL, i s-au oferit toate funcțiile mai puțin cea de președinte, care trebuia să fie rezultatul poporului liberal. A avut posibilitatea de a veni în interiorul PNL, partid care i-a dat toate funcțiile numite pe care le-a avut, că nu a avut niciuna câștigată în urma unui scrutin electoral - secretar de stat în Ministerul Agricuturii, ministru al Agriculturii, comisar european. PNL l-a susținut și pentru funcția de premier, aflând azi că avea o agendă dublă, că se bucura de susținerea PSD, oferindu-le facilități în structurile guvernamentale, vom vorbi cum au fost menținuți oameni ai PSD de domnul Cioloș în funcții guvernamentale cheie de decizie. (...) Dacă azi vine și spune că are experiență la nivel european și candidează la europarlamentare să nu uite că aceasta i-a dat-o PNL, nu altcineva”, a spus Buda.