Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, l-a acuzat, duminică, pe Dacian Cioloş că a avut o agendă dublă în perioada cât a fost premier al României, în condiţiile în care a menţinut oameni ai PSD în funcţii guvernamentale cheie.

Întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, în ce condiţii candidatura anunţată a lui Dacian Cioloş la Parlamentul European va încurca PNL, Daniel Buda a spus că nu este preocupat de noul partid al lui Dacian Cioloş şi nici cine stă în spatele acestuia, relatează Mediafax.

”Fiecare în viaţa asta cum îşi aşterne aşa doarme. Mi-aş fi dorit mult ca Dacian Cioloş să fi fost membru al PNL, i s-au oferit toate funcţiile mai puţin cea de preşedinte, care trebuia să fie rezultatul poporului liberal. A avut posibilitatea de a veni în interiorul PNL, partid care i-a dat toate funcţiile numite pe care le-a avut, că nu a avut niciuna câştigată în urma unui scrutin electoral - secretar de stat în Ministerul Agricuturii, ministru al Agriculturii, comisar european. PNL l-a susţinut şi pentru funcţia de premier, aflând azi că avea o agendă dublă, că se bucura de susţinerea PSD, oferindu-le facilităţi în structurile guvernamentale, vom vorbi cum au fost menţinuţi oameni ai PSD de domnul Cioloş în funcţii guvernamentale cheie de decizie. (...) Dacă azi vine şi spune că are experienţă la nivel european şi candidează la europarlamentare să nu uite că aceasta i-a dat-o PNL, nu altcineva”, a spus Buda.