Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea le-a transmis judecătorilor de la Curtea Supremă că muncește „în folosul comunității de peste 20 de ani de zile”

Șeful PSD a spus marți, la Înalta Curte de Casație și Justiție, că le-a solicitat magistraților să fie achitat, susținându-și nevinovăția în dosarul în care procurorii anticorupție îl acuză de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

„Am afirmat cu tărie nevinovăția mea. Nu am comis absolut niciuna din faptele, presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu”, a spus Liviu Dragnea.

 

„În ceea ce privește munca în folosul comunității, eu am fost foarte clar. Am spus că sper să nu se ajungă acolo, am solicitat achitarea și am mai spus că eu muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani de zile”.

DNA cere condamnarea lui Dragnea  la 7 ani și jumătate de închisoare cu executare. În plus, procurorul a cerut și anularea suspendării condiționate în dosarul „Referendumului”, acolo unde Liviu Dragnea are o condamnare definitivă la doi ani de închisoare cu suspendare.