Surse din Parchetul General au precizat că, după primele verificări, nu există niciun dosar care să privească vreo tentativă de ucidere a lui Liviu Dragnea, cel care spunea că a fost ținta unei tentative de asasinat în aprilie 2017.

UPDATE Surse din SRI și SPP au declarat pentru Newsweek România că nu au primit informații sau sesizări despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, despre care a vorbit acesta.

***** Textul inițial

Din verificările telefonice făcute în această dimineață nu se confirmă existența unui dosar penal privind un posibil atentat împotriva lui Liviu Dragnea, au explicat oficiali din Parchetul General pentru Ziare.com.

Sunt primele verificări făcute de procurori, iar în următoarele ore se vor primi și răspunsurile scrise de la procurorii care ar putea să se ocupe de anchete în astfel de cazuri”, au mai spus sursele citate.

Liviu Dragnea a declarat marți seara la Antena 3 că ar fi fost ținta unui asasinat. El a dat unele detalii, fără a prezenta vreo probă: patru cetățeni străini s-au cazat la hotelul Athene Palace și ar fi încercat să-l asasineze. Dragnea spune că aceștia ar fi fost tocmiți de un personaj foarte cunoscut în lume.

Mai mult, Dragnea a spus că s-au făcut niște cercetări, dar că nu mai știe ce s-a întâmplat cu ancheta.