Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunță că favoritul pentru a ocupa funcția de ministru al Transporturilor s-a alăturat organizației PSD Neamț, după ce înainte a făcut parte din filiala PSD Giurgiu.

"Răzvan Cuc este membru la organizația PSD Neamț de vreo două săptămâni, asta ca să se știe. Înțeleg îngrijorarea unor colegi de la PSD Giurgiu", a declarat Liviu Dragnea, înaintea ședinței CEx, unde urmează să se discute propunerile pentru Dezvoltare și Transporturi.

Întrebat dacă PSD Neamț îl susține pe Cuc pentru șefia ministerului Transporturilor, liderul PSD a spus: "Foarte tare".

Răzvan Cuc a fost rocupat funcția de ministru al Transporturilor în Guvernul Tudose, dar a fost remaniat. 

După ce numele lui a fost vehiculat pentru a prelua din nou portofoliul, președintele PSD Giergiu, Niculae Bădălău, a scris pe Facebook că organizația nu îl susține pe Răzvan Cuc. Acesta este susținut atât de Liviu Dragnea, cât și de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

"În calitate de președinte executiv al #PSD Giurgiu, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD central, îl voi susține necondiționat pe senatorul #giurgiuvean Cristian Marciu pentru funcția de ministru al #Transporturilor! Dacă Giurgiu trebuie să dea un al doilea ministru, în prezent, acesta nu poate fi decât domnul Cristian Marciu, un profesionist, un om serios, loial și devotat principiilor social-democrate și care este, de altfel, în PSD de 27 de ani!", a scris Bădălău, pe Facebook.