Fostul premier Victor Ponta a fost citat pentru luni la sediul DNA, acolo unde procurorii doresc audierea sa în calitate de martor, conform unor surse judiciare. Săptămâna trecută a fost rândul unui alt fost premier să meargă la DNA: Sorin Grindeanu.

UPDATE Victor Ponta a ieșit de la audieri după patru ore, însă a refuzat să spună în ce dosar a fost interogat în calitate de martor.

„Nu mă ocup cu delațiuni, am dat declarații în calitate de martor, am spus tot ce știu”, a spus fostul premier la ieșirea din sediul DNA.

Acesta nu a confirmat că ar fi vorba despre dosarul în care este verificată activitatea Tel Drum și legăturile acesteia cu Liviu Dragnea, președintele PSD, dar a spus că el nu combină luptele politice cu Justiția.

„Eu nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare și nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac”, a mai spus Victor Ponta.

*** Știrea inițială

Deputatul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul DNA puțin după ora 10, fără să spună în ce dosar a fost citat.

Surse judiciare, citate de News.ro, susțin că audierea lui Victor Ponta ar avea legătură cu același caz în care a fost citat și fostul premier Sorin Grindeanu. DNA nu a dat niciun fel de detalii despre acest caz.

„Am spus adevărul și ceea ce știam eu”, a spus Sorin Grindeanu la ieșirea din sediul DNA, fără a spune care este obiectul dosarului.