Asociația „PRAVNIK“ împreună cu organizația parteneră Konrad Adenauer Stiftung - Programul Statul de Drept în Europa de Sud-Est declară deschis procesul de aplicare pentru Școala Internațională de vară de la Sarajevo 2017.

Tema din 2017 va privi „Justiția tranzițională ca răspuns la problemele care se prefigurează în sud-estul Europei".

Cursurile vor avea loc între 19-28 iulie 2017 în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina.

Cazarea (acoperită de taxa de participare) este oferită la internatul elevilor Franciscan, în camere cu două paturi. Hostelul este la 15 minute de mers pe jos de centru, într-un cadru sigur și liniștit.

De ce Școala de Vară de la Sarajevo?


Pentru a împuternici viitorii factori de decizie pentru a stabili Regula sistemului de drept si drepturile omului în țările în tranziție

Pentru a extinde abilitățile teoretice și practice ale participanților

Pentru a influența schimbările în țările de tranziție spre un regim durabil de drept și respectarea drepturilor omului

Eligibilitatea

Programul încurajează cererile a până la 30 de absolvenți și doctoranzi în drept și discipline conexe (sub 35 de ani); inclusiv un număr limitat de studenți și tineri profesioniști din Europa de Sud-Est, Europa și SUA.

Bursa de Studiu

Există 25 de burse care vor fi disponibile pentru reducerile de taxe. Elevii cu o bursă or să plătească o taxa de participare redusă de la 200 de euro care acoperă cazarea, masa si materialele de lucru. Această bursă este redusă la 100 de euro pentru studenții din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Muntenegru, România, Republica Moldova și Serbia.

Taxa de participare completă pentru SISS 2017 este de 750 de euro și acoperă cazarea, masa si materialele de lucru. Plățile depline și timpurii ale taxei de participare (în termen de 10 zile de la notificarea de acceptare) vor fi reduse la 600 de euro.

Termenul limită de aplicare: 30 aprilie 2017.

Dacă sunteți interesat, toate celelalte informații relevante sunt disponibile pe site-ul oficial SISS 2017 www.pravnik-online.info sau la info@pravnik-online.info.