Ministrul de Interne, Carmen Dan, îl caracterizează pe fostul premier Mihai Tudose ca fiind "bădăran, oportunist, securist", adăugând că "e plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați care știu să lupte cu femeile jignind".

„E adevărat că prins culoare și a ținut morțiș să se penibilizeze și domnul Tudose, că e plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați care știu să lupte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înțelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist. Nu neapărat în ordinea asta. Alegeți dumneavoastră ordinea. Apropo, voiam să vă mai spun ceva de lucrările de doctorat, dar mă opresc să mai deschid acest subiect, că iar se supără domnul Tudose și domnul Ioniță, acești doctori în fariseism”, a declarat Carmen Dan.

În replică, Tudose a declarat pentru stiripesurse.ro că Dan este "o mincinoasă dovedită, care în curând va deveni de tristă amintire".

"În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte și zicala <<nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă!>>, a afirmat Mihai Tudose.

Reacția ministrului vine după ce Tudose a intervenit luni în scandalul dintre Carmen Dan și șeful DGA, Cătălin Ioniță. Fostul premier a spus despre Carmen Dan este "mincinoasă, agresivă și incompetentă".