Europarlamentarul Cătălin Ivan, despre care Liviu Dragnea spunea la un moment dat că a fost dat afară din PSD, nu înțelege de ce un partid aflat la guvernare, cu largă majoritate, face un miting de susținere.

Cătălin Ivan susține, într-un interviu acordat RFI, că la Craiova se vor aduna cei care nu vor să-și piardă locurile de muncă și cei care nu vor să-l supere pe șefu'.

„Craiova este oraşul unde a fost primar Olguţa Vasilescu, este organizaţia Dolj care a trecut prin foarte multe probleme, mulţi lideri importanţi ai organizaţiei fiind daţi deoparte, scoşi în afara partidului, după modelul lui Liviu Dragnea, astfel încât Manda şi cu Olguţa Vasilescu să aibă linişte totală şi să controleze autoritar tot ce se întâmplă. Eu cred că pot să facă acest miting. Întrebarea este pentru ce, care este scopul mitingului? (...). Care este mesajul unui partid aflat la guvernare, un partid care are un program de guvernare investit cu încredere de foarte mulţi români în 2016 şi care ar trebui teoretic să guverneze, nu să facă mitinguri”.

Europarlamentarul face o paralelă între PSD actual și Partidul România Mare din anii trecuți condus de Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015. 

„Oameni serioşi, la locul lor, care au construit acest partid, care sunt de 10-15-20 de ani în Partidul Social Democrat privesc cu tristeţe peremizarea partidului. Aceste mesaje radicale gen Tricolorul... parcă am fi conduşi de Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte! Nu mai recunoaşte nimeni direcţia în care merge partidul, mesajele partidului”, a mai spus Cătălin Ivan.