Europarlamentarul a precizat că în curând va fi prezentată public propunerea de proiect politic pentru un PSD modern, european și credibil.

”Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluție în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune și de direcție din ultimul timp. Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noștri, membri ai PSD”, a scris vineri, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.

”Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în fața instanței sau cum să-i ajutăm să se îmbogățească mai ușor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil”, a mai scris Ivan.

Politicianul nu a dezvăluit cine suntem cei care, alături de el, vor prezenta acest proiect.

Eurodeputatul este unul dintre oponenții lui Liviu Dragnea. Liderul PSD susține că Ivan a fost exclus din partid, în timp ce Cătălin Ivan susține că este în continuare membru al formațiunii.