Liderul PSD a resping miercuri ideea că modificările Codurilor penale ce urmează să fie dezbătute în Comisia Iordache ar fi cu dedicație pentru el și alți politicieni.

”Am auzit și eu că această prevedere este făcută pentru mine. Nu putem să stăm în continuare în această situație în care să ajungem să nu mai luăm în seamă nici măcar deciziile CEDO, care a dat dreptate unui cetățean sloven? Toate deciziile CEDO sunt obligatorii și pentru România, nu numai pentru alte țări. Îmi mai dă cineva anii pierduți, ceea ce am pierdut din cauza acestui proces politic?... Am spus de la început, sunt trei motivații pentru modificarea acestor coduri: obligativitatea de a transpune directiva privind nevinovăția, obligativitatea privind deciziile CCR și CEDO", a declarat, la Pitești, Liviu Dragnea.

Cel puțin două dintre propunerile pentru modificărilor Codului Penal, Codului de Procedură Penală și Codului de Procedură Civilă l-ar putea ajuta pe Dragnea să-și rezolve problemele în justiție. (Detalii, aici)