Cătălin Cîrstoiu a susținut luni că o jurnalistă i-a transmis ”că îi pare rău ce scrie și că nu crede în ce scrie”. HotNews a publicat discuția dintre cei doi, care demontează afirmațiile candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei.

După ce, alături de premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu a susținut luni că a primit un mesaj de părere de rău de la ziarista Mirela Neag, HotNews.ro publică mesajele pentru ca publicul să vadă care este adevărul.

Luni, 8 aprilie, HotNews.ro a publicat articolul „DOCUMENT: „Administrator e socrul. Administrator e mama”, a răspuns Cătălin Cîrstoiu, acuzat de incompatibilitate într-un raport al Corpului de Control al Guvernului, pentru că a fost manager la stat și medic la propria clinică privată / Raportul, băgat la sertar, e publicat de HotNews”.

Întrebat de jurnaliști ce știe despre raportul în care Corpul de Control a susținut incompatibilitatea sa, Cîrstoiu a răspuns: „În primul rând că nu Corpul de Control al primului-ministru decide dacă cineva în țara asta e in stare de incompatibilitate sau conflict de interese. Dar când apare un articol în presă și înainte primești mesaj de la jurnalist că îi pare rău ce scrie și că nu crede în ce scrie, e suficient”.

În realitate, mesajul pe care Cătălin Cîrstoiu l-a primit de la jurnalista Mirela Neag, care l-a contactat înainte de publicare, a fost: „Îmi cer scuze, știu că e duminică… Aveți un minut vă rog!”. Apoi a început schimbul de mesaje, cu întrebări de la jurnalistă și răspunsuri de la candidat. Nu a existat nici un alt mesaj de scuze sau de părere de rău din partea ziaristei HotNews.ro, ceea ce poate fi văzut în articolul însoțit de capturile de mesaje publicat de HotNews.ro.

​Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a revenit luni seară asupra declarației din timpul zilei în care a acuzat-o pe Mirela Neag, jurnalista HotNews.ro, că i-a cerut scuze pentru ce urma să scrie. Cîrstoiu a declarat la România TV că s-a grăbit când a făcut aceste declarații și că a interpretat greșit mesajul.