Fostul premier Mihai Tudose a suferit marți după-amiază un infarct și a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu", conform Digi24.

UPDATE 19.00 Mihai Tudose a scris pe Facebook că este bine, afirmând că pe fondul oboselii a suferit "un mic incident".

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a scris Tudose.

 

+++

UPDATE 18.00  "Sunt convins că Mihai va fi bine. eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine (din fericire, Nicu Banicioiu era cu noi). mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă. am încredere în medicii care îl tratează în acest moment!", a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook,
  

+++

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112.

În aceste momente medicii decid dacă îl operează sau nu. Victor Ponta l-a însoțit pe Tudose la spital, iar potrivit unor colegi de partid, Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă.

Mihai Tudose are 52 de ani și a fost premierul României în perioada iunie 2017 - ianuarie 2018.

Pe 29 ianuarie, acesta și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în partidul înființat de Victor Ponta, Pro România