Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că pe liderii Coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, "i-a durut în bețele de la schi că România nu are buget".

"Din păcate, în timp ce România nu are buget, pe Dragnea și pe Tăriceanu i-a durut la umbrelă, pentru că erau cu burta la soare sau pe pârtiile de schi, sau i-a durut în bețele de la schi că România nu are buget. Au refuzat convocarea sesiunii extraordinare pentru adoptarea unor acte normative fundamentale, pentru rezolvarea unor situații grave din societatea românească", a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că PNL a luat decizi să demareze strângerea de semnături atât la Cameră, cât și la Senat, în vederea convocării unei sesiuni parlamentare extraordinare. 

"Obiectivul convocării sesiunii extraordinare prin intermediul semnăturilor unei treimi dintre parlamentarii din Camera Deputaților, respectiv de la Senat, este acela de a găsi soluții imediate pentru probleme majore care afectează societatea românească. În primul rând lipsa bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat", a mai spus el.