Fostul premier a comentat ironic declarațiile halucinante ale lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov de marți, întrebându-se dacă cei doi cred că "scapă de închisoare și merg la ospiciu".

"Dimineață am aflat că pe Vâlcov a vrut să îl racoleze KGB în 2015 (de față cu patronul de la "Phoenicia” la care stătea Dragnea la hotel în Năvodari în 2017) / seara am aflat că pe Dragnea vrea să îl asasineze Soros - când l-a trimis Băsescu de la PD știa el că doar așa distruge PSD!!!

Ori oamenii aceștia iau aceleași droguri ori mint de îngheață apele și își bat joc de toată lumea / sau cred că scapă de închisoare și merg la ospiciu? Când îl văd așa verde la față pe Dragnea îmi este teamă că prima variantă este cea adevărată! În ambele situații nota de plată va fi achitată de România!", a comentat pe Facebook Victor Ponta.

Liviu Dragnea a avut marți seara prima ieșire după intervenția violentă a jandarmilor la protestul Diasporei din 10 august. El s-a dus la Antena 3, unde a făcut mai multe declarații cel puțin ciudate.

Printre altele, liderul PSD a susținut că anul trecut patru cetățeni străini au încercat să-l asasineze. Dragnea a lansat atacuri asupra mai multor oficiali, despre ambasadorul României la Washington, George Maior, spunând că e mai nociv decât Florian Coldea. Maior ar fi în spatele unor articole defavorabile lui Dragnea din presa americană și ar fi implicat în proiectul politic al lui Victor Ponta.

Referitor la acest subiect, Victor Ponta e de părere că George Maior "își merită toate jignirile și minciunile cu care îl împroașcă Dragnea - cât timp nu ripostează la aceste mizerii (și tace cum tăcea când se ruga Dragnea de el să îi angajeze tânăra iubită la SRI - sau când se milogea să îl ducă la Washington să facă poze cu oficiali americani) nu are de ce să se plângă!"