Traian Băsescu spune că el a creat "statul paralel, iar Dragnea l-a lins". Ponta își arată empatia față de participanți. Europarlamentarul Siegfried Mureșan consideră manifestația o încercare de intimidare.

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, purtător de cuvânt al popularilor europeni:

"Intenția PSDului este foarte clară: să ne intimideze. Răspunsul nostru trebuie să fie simplu: nu ne lăsăm intimidați."


Traian Băsescu: „Statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins! Este greu să găsești un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea. La mitingul de sâmbătă din Piața Victoriei, înfiera cu mânie proletară, în fața a cca 100.000 de naivi aduși „pe tabel de prezență” din toată țara, „ statul paralel”.

Îmbogățitul peste noapte din Teleorman a uitat să le spună naivilor din Piața Victoriei că în perioada 2010 – 2014, de două ori pe săptămână, se întâlnea în vilele SRI, K2 și T14, cu exponenții „statului paralel”, Maior, Kovesi, Coldea, Ponta (alt caracter) , Dâncu, și puneau țara la cale legat de dosare și arestări, mai ales după mai 2012 când Ponta (alt mare caracter) a devenit premier.

Fostul premier și președinte PSD Victor Ponta transmite: "2018 D&D - punem la bataie soarta si viitorul PSD / Guvernului / Parlamentului / Romaniei pentru EI doi ! Merita?"

Victor Ponta își exprimă empatia față de participanții la miting:

"Spre deosebire de mulți dintre cei care au criticat mitingul, eu îi cunosc pe cei prezenți acolo, îi ințeleg, știu ce necazuri și suparari au, nu îi critic , nu îi dispretuiesc și nu îi acuz. Cred că adevarata problemă o reprezintă modul ticalos, cinic și schizofrenic în care Dragnea și gașca lui le manipulează necazurile și nevoile. Cred că este datoria noastră să îi aducem înapoi și să-i integrăm într-o societate solidară și tolerantă!"

Deputatul Cristian Achiței (PNL):

„După premierele șocante anterioare, de a-și doborî două guverne, PSD-ul ne obligă să fim martorii unei acțiuni de stradă aberante, total lipsite de sens, un miting de protest organizat de cei aflați la putere. Împotriva cui protestează guvernanții? Întrebați orice participant la miting și veți vedea că nu are niciun răspuns coerent. Pentru că un astfel de răspuns nu există! Cred că nici Dragnea însuși nu mai știe ce-a vrut să facă. Ce știm însă cu toții acum este ce a ieșit: nimic! După ce ne-au tot amenințat cu mitinguri cu un milion de participanți, care să se audă de pe Marte, Liviu Dragnea și cei din jurul lui au produs acest fâs lipsit de sens, jenant pentru PSD, dar explicabil prin deziluzia provocată propriului electorat într-un an și jumătate de guvernare. (...) Nici măcar tentativa de plagiere tipic pesedistă a momentului devenit celebru la nivel mondial al contestatarilor Ordonanței 13, cel cu luminițele telefoanelor aprinse, nu le-a reușit”.