Primarul Sectorul 3 din București spune că unul dintre motivele pentru care ar ieși să protesteze este „lipsa transparenței în cheltuirea banului public”. Un alt motiv este „lipsa unui cadru legislativ coerent”

Primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreședintele PSD Robert Negoiță, a surprins printr-o declarație prin care critică „lipsa transparenței” și lipsa unor legi „coerente”, deși partidul din care provine se află la guvernare și deține majoritatea în Parlament, alături de ALDE.

 

„Eu am fost și rămân consecvent și mereu am susținut că este nevoie că noi toți, din administrația locală, centrală sau simplii cetățeni, să ne facem treabă corect și serios. Aș vrea să reiterez ceea ce am spus și cu alte ocazii. Da, și eu simt nevoia uneori să ies în Piață Victoriei și va voi enumera două dintre nemulțumirile mele, implicit motivele pentru care aș face asta: 1) lipsa transparenței în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public și în ceea ce ține de procesul decizional; 2) lipsă unui cadru legislativ coerent și clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid și corect. Nu am înțeles, din ceea ce ați afirmat, sintagma "primar PSD”. Țin să va aduc la cunoștință că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetățenilor din Sectorul 3", a declarat Robert Negoiță.