Fostul președinte folosește cuvinte nu prea măgulitoare pentru a-l critica pe Liviu Dragnea, care a susținut că banii în plus dați serviciilor ar trebui să fie folosiți pentru a da vitamina D la copii.

"«Daddy Vitamină» s-a supărat pe viața lui amară și a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine. Ce l-o fi supărat pe «Daddy Vitamină» așa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu șefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingășie ghipsul doamnei Koveși, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu și Ponta, că se gudura ca un pudel cu șoricul în dinți la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America", a scris luni, pe Facebook, Traian Băsescu.

Și fostul premier Victor Ponta i-a reamintit lui Liviu Dragnea de prietenia cu serviciile după ce liderul PSD a declarat duminică: "Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toți copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranță națională”.