Fostul premier Mihai Tudose s-a declarat revoltat de faptul că bugetul pentru anul 2019 nu este încă finalizat, afirmând că avem "o nou zi minunată, cu un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul", făcând referire la Liviu Dragnea.

"O nouă zi fără buget, avem o țară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul. Nu sunt bani. Este o himeră, și atunci orice lună care trece funcționează pe bugetul de anul trecut și salvează cheltuielile de anul acesta. Uitați-vă la mult invocatele creșteri și investiții că sunt himere, că sunt credite de angajament. Dacă îți vine bugetul în aprilie, până încep procedurile, începe toamna, nu mai poți să investești nimic", a declarat Mihai Tudose.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, dar și consilierul premierului Darius Vâlcov au purtat mai multe discuții cu privire la forma finală a bugetului. Discuțiile continuă și miercuri, iar la ora 14.00 este programată o întâlnire cu Asociația Municipiilor din România (AMR), dar la care Dragnea nu a anunțat încă dacă va participa.