Fostul premier Victor Ponta reacționează la declarațiile unor lideri social-democrați care îl atacă pentru racolarea parlamentari PSD

„Oamenii din PSD, cei mai mulți, cu care eu vorbesc în continuare, întreabă când pleacă Dragnea. Limbajul acesta din ultimele zile, cu șobolani, cu trădători, denotă un pic de agresivitate, cât și de isterie din partea domnului Dragnea, care nu cred că îi face bine nici lui, nici altcuiva", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.

De asemenea, Victor Ponta a mai vorbit și despre originile politice ale lui Liviu Dragnea. 

„Eu vreau să spun un singur lucru: și cine a venit azi alături de mine, și ceilați oameni, am făcut politică doar în PSD, nu am venit de la PD cum a venit domnul Dragnea și nu am spus că este trădător, că a venit de la PD. Am zis că am încercat să facem politică social-democrată, dar acum, sub conducerea domnuui Dragnea PSD-ul a fost confiscat, și PSD-ul, și Guvernul și Parlamentul și sunt folosite toate aceste instituții pentru interesul personal al domnului Dragnea și al grupului său, iar noi oferim o alternativă politică pentru cei care sunt dezamăgiți sau se simt trădați de Dragnea”, a mai spus Victor Ponta.

Ponta, care a fondat împreună cu Daniel Constantin formațiunea Pro România, a reușit să atragă mai mulți parlamentari de la PSD în ultimele zile, ceea ce a provocat reacții acide de la foștii colegi de partid.

Joi, Liviu Dragnea l-a numit „șobolan”, iar, ulterior, social-democrații apropiați de Dragnea l-au atacat pe Ponta și și-au acuzat foștii colegi de trădare.