Cei trei comisari europeni participă joi și vineri la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție din UE, organizată de Președinția română a Consiliului UE.

Comisarul european pentru migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, împreună cu Julian King, comisarul responsabil pentru Uniunea securității, și Věra Jourová, comisarul responsabil pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen se vor afla la București în perioada 7 – 8 februarie pentru a participa la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție din UE, anunță Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Comisarul european pentru Migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, va susține joi o conferință de presă comună cu ministrul Afacerilor interne, Carmen Dan, la finalul sesiunii dedicate afacerilor interne, la Palatul Parlamentului.

Vineri, comisarul european pentru Justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen, Věra Jourová și ministrul de Justiție, Tudorel Toader, vor susține o conferință de presă, la finalul sesiunii dedicate justiției.