Youth parlamentor

cetatean

de: cetatean 06.01.2019 16:19

opriti acest demers cat mai este timp. daca pana acum mizeriile facute de tigani in lumea larga nu ne-au facut de ras ptr. ca am fost aparati de sutelel de tineri care au ajuns sa dovedeasca faptul ca romanii nu inseamna intot deauna hotie si marlanie, daca acest guvern preia aceasta functie in Parlamentul european vom deveni mizeria Europei. asta intrucat acesti hoti. agramate, proaste , infractori, marlani in toata regula nu vor face decat sa ne sterga de pe fata Europei. Nu vom mai putea niciodata sa ne revenim. Trebuie opriti , prin orice masura, de intelepciune nu poate fi vorba la acesti neispraviti.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului Parlamentor.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.