Petre

de: Petre 19 Mai 2019 00:24

DA, asa se intâmplă in lumea civilizată. Demisia de onoare, gest firesc in alte state democratice, pare a fi o adâncă necunoscută pentru politicienii români ! In România , nu există asemenea gesturi de onoare. Infractorii, cocalarii si analfabetii care conduc tara , nu au sentimentul "compromiterii" , pentru că ei oricum sunt infractori, oricum sunt analfabeti, oricum sunt cocalari si li se pare normal să stea cocotati pe cârca poporului român . Doar au fost votati si deci...au liber la furat , atât ei cât si familiile lor . In România , din păcate, singura sansă să scapi de astfel de lepre urât miroasitoare, este să pui mâna vârtos pe bâtă si sa-i altoiesti peste cefele lor groase până le vine mintea la cap, după care , sa-i arunci la ghena de gunoi . In România, doar ..."frica păzește bostănăria " !!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului Parlamentor.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.