Coaliția pentru Familie a anunțat dizolvarea Comitetului de inițiativă care a solicitat revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei.

"Începând cu data de astăzi (8 octombrie 2018 - n.r.), Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii.Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români.Dumnezeu să ocrotească România!", a transmis Coaliția printr-un comunicat de presă.

Reamintim că inițiativa cetățenească prin care se dorea modificarea Constituție, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, nu între soți, așa cum este acum, a adunat aproape trei milioane de semnături, iar în perioada 6-7 octombrie a avut loc un referendum în acest sens, invalidat din cauza prezenței dezastruoase la vot.