Antreprenorii se vor plictisi de prezența mea, dar trebuie să terminăm loturile de autostrăzi și tronsoanele de cale ferată aflate în execuție, susține ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Aflat într-o acțiune de verificare a stadiului lucrărilor de modernizare a infrastructurii și suprastructurii feroviare de pe loturile Coșlariu - Vințu de Jos, Vințu de Jos - Simeria și Simeria - Gurasada, Răzvan Cuc a făcut aluzie la protestul de 15 minute care va avea loc vineri, la inițiativa unui om de afaceri din Moldova, care dorește o autostradă în această regiune.

"Eu le-aș mulțumi pe de-o parte constructorilor că nu au încetat lucrul, în lipsa bugetului aprobat. Și constructorii puteau să spună: 'Nu aveți bugetul aprobat, stăm blocați până când aveți bugetul, să știm că ne luăm banii'. Aici au dat dovadă de seriozitate și de consecvență și pentru asta le mulțumesc! Cât timp România și românii vor autostrăzi, eu cred că dacă ne oprim și 15 minute ne costă foarte mult. Noi vom lucra non-stop ca să vedem că se implementează proiectele pe care le avem acum în desfășurare. Vrem să finalizăm numărul de kilometri de cale ferată modernizată așa cum și-a asumat CFR Infrastructură. Pentru asta îi voi sprijini cu măsuri legislative, cu tot ce se impune să fac, în calitatea mea de ministru al transporturilor', a declarat ministrul Răzvan Cuc, citat de Agerpres.