În perioada următoare vor avea loc schimbări majore la Tarom, inclusiv o restructurare masivă, a anunțat luni, la Antena 3, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

”Veți vedea o schimbare majoră la Tarom, în perioada următoare. Inclusiv o restructurare masivă", a spus Răzvan Cuc.

În ultima perioadă au avut loc schimbări dese de conducere la Tarom, iar la companie a avut loc și o descindere a DIICOT. Ministrul Cuc a declarat cu câteva zile în urmă despre modificări ale structurii companiei.

”Noi oricum aveam intenția, am vorbit cu doamna director Mezei, chiar săptămâna trecută, să transforme direcția tehnică într-un centru de profit separat, astfel încât să se autosusțină. Deci practic, pe tehnicul de la Tarom vom face o companie separată, Tarom îi va da comenzi și se va autosusține, să vedem dacă e nevoie chiar de atâția oameni câți sunt acolo, vedem și ce piese au pe stoc ș.a.m.d. Mai departe, Tarom funcționează normal, tehnicul, hangarul, funcționează normal, deci nu sunt probleme vizavi de siguranța pasagerilor, așteptăm rezultatele și noi, ale anchetei, să vedem ce se întâmplă", a spus Răzvan Cuc, comentând descinderea procurorilor, relatează Mediafax.

Ministrul a mai spus la Antena 3 că nu va fi cumpărată o aeronavă pentru președinte.

Din 2007, compania Tarom înregistrează pierderi în fiecare an.