Șeful Poliției municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunțat că l-a demis, a depus joi documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliția în vederea pensionării.

"Șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea, a depus astăzi dosarul în vederea încetării raportului de serviciu cu Poliția, a fost aprobat și va intra vigoare începând cu data de 5 august", a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt Cristian Grigorescu.

Comisarul șef de poliție Nicolae Mirea ocupă funcția șef al Poliției Caracal de la finalul anului 2017, după ce înainte a fost șef al Serviciului Investigații Criminale din cadrul insituției.

El este polițist de peste 25 ani.

Soția sa, comisarul șef Violeta Mirea, este șeful Secției Poliție Rurală Osica de Sus, care are în subordine și Postul de Poliție Dobrosloveni, de unde este Alexandra Măceșanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Realitateadeolt.net.

Nicolae Mirea n-a luat în serios dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.