La mitingul PSD din Târgoviște, care a blocat duminică orașul, participarea la evenimentul partidului condus de Liviu Dragnea a fost permisă doar după comunicarea unei parole.

La ora mitingului PSD, la câteva sute de metri distanță, pe stadionul local ”Eugen Popescu” avea loc un meci de fotbal, din divizia a doua. Accesul auto către stadion a fost practic imposibil, mașinile neavând voie să pătrundă nici măcar în oraș, între orele 10:00 și 14:00, relatează Realitatea de Dâmbovița. 

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a recunoscut existența acestei parole, comunicată poliției de către PSD.

”Având în vedere numărul mare de participanți, organizatorul activității publice din municipiul Târgoviște a luat decizia de a institui o parolă, pentru a facilita accesul autovehiculelor în această zonă, nu în oraș”, a transmis luni IPJ Dâmbovița, după apariția informației privind parola.

Instituția a ținut să precizeze că ”restricții de circulație sunt aplicate în cazul oricărui eveniment cu public numeros care se desfășoară în zone în care, în mod normal, este permis traficul rutier, indiferent de tipul acestor evenimente: activități sportive, cultural-artistice, activități politice etc”.