#PEnțelesultuturor se prelungește până pe 28 ianuarie 2016. Aplică pentru a câștiga o vizita de studiu la Bruxelles, la Parlamentul European.

#PEnțelesultuturor continuă și în ianuarie 2016. Condițiile rămân aceleași.

Ai o idee originală pentru a ilustra influența Parlamentului în viața ta? Fă-ți un selfie într-o situație inedită, creează un infografic sau o animație, filmează sau scrie despre un moment cheie care arată legătura dintre Parlamentul European și viața ta. Noi te premiem!

Noul termen limită este 28 ianuarie 2016.

Cei trei câștigători ai concursului vor fi anunțați în cursul lunii februarie 2016. Premiul va consta într-o vizită de studiu la Bruxelles.

 Aplicația constă în completarea unui formular online care conține: date de identificare, un material care să ilustreze efectele în viața de zi cu zi ale activității Parlamentului European (poză, desen, caricatură, material video, infografic, animație sau eseu) și un scurt narativ de maximum 1500 de semne care să descrie intenția autorului.

Consultă regulamentul aici.

***

Concursul face parte din proiectul YouthParlamentor, finanțat de Parlamentul European/ Direcția Generală Comunicare.

Youth Parlamentor se adresează tinerilor, aducând împreună preocupările acestora și activitățile Parlamentului European într-un format media inovativ.

Obiective specifice:

 

  • Promovarea Parlamentului European și creșterea vizibilității activităților sale, inclusiv a anunțurilor și comunicatelor sale, în rândul publicului român, în particular în rândul tinerilor cetățeni români.
  • Creșterea conștientizării în rândul tinerilor români a importanței Parlamentului European și a rolului său în cadrul Uniunii Europene, inclusiv a efectelor pe care activitățile sale le produc în viața zilnică a cetățenilor europeni.
  • Informarea tinerilor cetățeni români cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani în ceea ce privește valorile, activitățile, politicile și inițiativele Parlamentului European.

Proiectul este finanțat de Parlamentul European prin Direcția Generală Comunicare. Organizația EurActiv România este singura responsabilă de conținutul acestui material și în niciun context acesta nu poate reprezenta poziția Parlamentului European.