Atentatele teroriste care au îngrozit Europa au fost dezbătute miercuri în Parlamentul European, în condițiile în care decizii importante - precum bugetul - au fost adoptate în plen. Eurodeputatul Siegfried Mureșan (PPE) răspunde la întrebări.

În Europa, nimic nu va mai fi ca înainte, după 13 noiembrie 2015. Cum se va reflecta atitudinea europenilor în dezbaterile dintre grupările politice, în Strasbourg? 

La dezbaterile de miercuri au fost deja discuții aprinse despre cum trebuie abordată criza refugiaților, securitatea în statele membre UE și la nivelul fiecărei țări. 

Europarlamentarii, ca reprezentanți ai cetățenilor europeni, resimt în mod direct presiunea schimbărilor necesare în anumite direcții, în politicile și mesajele europene. 

Puteți transmite întrebări pentru eurodeputatul Siegfried Mureșan la formularul de comentarii de mai jos, până joi, 26 noiembrie, ora 17.00. 

Cele mai interesante întrebări vor primi răspuns în cadrul interviului pe care eurodeputatul PPE îl va acorda EurActiv.ro.