SIE caută studenți interesați să lucreze în domeniul serviciilor secrete. Tinerii până în 35 de ani, absolvenți de licență, sunt invitați marți (8 decembrie), la Facultatea de Drept, pentru a afla oportunitățile de angajare oferite de instituție.

Serviciul Român de Informații Externe recrutează absolvenți de licență de la facultățile din cadrul Universității din București, informează HotNews.ro.

 Studenții care vor să afle mai multe despre cariera într-un „mediu atractiv și dinamic” sunt invitați, pe data de 8 decembrie, ora 12:00, în cadrul Facultății de Drept (Sala Stoicescu), să asiste la „prezentarea oportunitatilor de angajare oferite de instituție”, după cum se arată pe pagina oficială de Facebook a Universității. 

Condițiile minime obligatorii impuse de SIE tinerilor care vor să se dezvolte profesional și personal, în domeniul operativ, sunt:

- diploma de licență,

- vârsta maximă de 35 de ani,

- cunoașterea unei limbi de circulație internațională și

- disponibilitatea de a lucra în afara țării.

Totodată, criterii importante de departajare sunt media de absolvire și notele din timpul anilor de studii. Sunt avantajați tinerii cu o inteligență peste medie și cei care cunosc limbi străine rare. 

Mai multe detalii pot fi accesate direct din site-ul oficial al SIE, unde candidații pot completa un formular de înscriere, cu mențiunea „pentru participarea la prezentarea organizată în cadrul Universității din București”.