Când primești o monedă o pui într-o pușculiță purceluș. Pușculița puceluș o pui pe un raft. Mama știe de ea și verifică din când în când pușculița puceluș: știe când pui sau iei banii din ea.

Concept și text: Vox's German Lopez și DanGliesack.

Într-o bună zi, poți decide ”Nu vreau ca mama să îmi verifice banii”. Astfel că te duci la casa lui Johnny cu o altă pușculiță pe care ai de gând să o păstrezi în camera lui. Îți pui numele pe ea și o pui pe un raft. Mama lui Johnny este foarte ocupată, astfel îmcât ea nu are niciodată timp să-i verifice pușculița. Astfel încât tu poți să-ți ții prorpia pușculiță acolo și va rămâne secret.


Acum, toții copiii din vecinătate cred că e o idee bună și fiecare își depune în casa lui Johnny pușculițele. Acum dulapul lui Johnny e plin de pușculițe de la fiecare din vecinătate.

Într-o bună zi, mama lui Johnny cine acasă și vede toae aceste pușculițe. Ea se supără și sună pe fiecare dintre părinți, să-i anunțe.

Unii dintre care și-au depozitat economiile la Johnny nu au avut motive rele. Fratele mai mare al lui Eric . Timmy voia să economisească bani să-i cumpere mamei un cadou de ziua ei, fără ca ea să știe. Sammy și-a pus bani deoparte pentru că i s-a părut amuzant. Dar alți copiii au avut un motiv rău. Jacob a furat de la alți copii banii pentru prânz și nu voia ca părinții să își dea seama. Michael fura bani din portofelul mamei. Părinții lui Bobby cel gras l-a pus la regim de slăbire și el nu voia ca ei să își dea seama când își cumpără dulciuri.

În viața reală, foarte mulți oameni importanți tocmai au fost descoperiți ascunzându-și băncile lor purceluș în casa lui Johhny din Panama. Azi, mamele lor au aflat totul. Curând, vom afla mai multe despre câți din acești oameni importanți au făcut asta pentru motive bune și câți pentru motive rele. Dar fiecare dintre ei are probleme întrucât nu e bine să ai astfel de secrete, orice ar fi.