Care facultate este cea mai bună? În ce țară ar trebui să studiezi? În ce domeniu? Peste 80 de universități și 6000 de programe de studii sunt disponibile pentru tinerii absolvenți de liceu și studenți, la RIUF 2015, desfășurat între 3-8 octombrie.

Absolvenții de liceu și studenții pot afla răspunsurile la aceste întrebări în cadrul celei de-a 15 ediție a celui mai mare târg internațional de universități din România, desfășurat între 3 - 8 octombrie, în București, Iași și Timișoara: Romanian International University Fair – RIUF.

RIUF este cel mai important eveniment educațional din țara noastră și din Sud-Estul Europei. Ediția din acest an reunește un număr de peste 80 de universități și instituții de învățământ din aproximativ 14 țări participante precum și peste 6000 de programe de studiu la nivel de licență, masterat și doctorat.  

Evenimentul oferă oportunități de studiu atât în țară, cât și în străinătate, finanțări și burse, consiliere educațională gratuită, ateliere și seminarii dedicate, cursuri de limbi străine sau voluntariat. În plus, dacă universitatea la care vrei să aplici nu este prezentă în cadrul Târgului, ai posibilitatea să discuți cu reprezentanții EDMUNDO, Universalio și EDMERICA (American Education) care te pot îndruma în procesul de aplicare pentru orice universitate ai alege de pe mapamond. Astfel, ai șansa să devii un student internațional.

Toți cei care doresc să participe la acest târg, trebuie să se înscrie online și să plătească o taxă de participare, în valoare de 5 lei.

Detalii pot fi consultate pe site-ul evenimentului.