Pregătește Bruxelles-ul o Europă cu două viteze? Cum va arăta bugetul UE după Brexit? Europarlamentarul Siegfried Mureșan discută cu cititorii HotNews.ro miercuri de la 12:00.


Va începe o nouă eră în istoria UE, cu o dezvoltare diferențiată pe criterii geografice, așa cum se așteaptă mulți să anunțe șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker? Cum își va construi UE bugetul pe anul viitor dacă Marea Britanie declanșează Brexit? Siegfried Mureșan, negociator-șef din partea Parlamentului European pentru bugetul UE din 2018, discută online cu cititorii HotNews.ro astăzi de la ora 12:00.

Siegfried Mureșan este membru al Parlamentului European începând din anul 2014 și vicepreședinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European. Este membru în Delegația la Comisia parlamentară de cooperare UE-Moldova și în Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest, precum și membru supleant în Comisia pentru afaceri economice și monetare și în Delegația pentru relațiile cu India.

Începând din ianuarie 2015, Siegfried Mureșan deține și funcția de purtător de cuvânt al Partidului Popular European (PPE).

Puteți pune întrebări și urmări discuția cu eurodeputatul PPE pe site-ul HotNews.ro.