Clubul European „Jean Monet” își anunță lansarea vinerea aceasta, la ora 11:45. Dezbateri, curiozități, muzică bună, video, toate într-un spirit al prieteniei și multiculturalității.

Clubul European „Jean Monnet” este un grup informal de tineri, creat în luna octombrie 2015 în cadrul programului de Cluburi Europene inițiat de Inspectoratul școlar al Municipiului București.

Inițiativa își propune  crearea unui spațiu de comunicare și interacțiune dedicat liceenilor, în spiritul valorilor europene.

Evenimentul se desfășoară sub forma unei dezbateri, fiind structurat în patru secțiuni distincte:

  • România vs U.E.;
  • Valori autohtone vs. valori europene;
  • Probleme actuale ale U.E: criza refugiaților, pericolul dezintegrării;
  • Sistemul educațional românesc vs, sistemele educaționale europene.

Activitățile vor cuprinde elemente interactive multimedia (video, filmulețe, muzică) înscrise în tematica valorilor europene și autohtone.

Organizatorii anticipează un număr de peste 150 de participanți, din clasele liceale. Aceștia vor primi flyere și alte materiale cu caracter informativ privind istoria și valorile Uniunii Europene.

Evenimentul de lansarea a Clubului European din cadrul Liceului Teoretic „Jean Monnet” se desfăşoară vineri, 25 martie, de la ora 11:45 în cadrul sălii de festivităţi a liceului.

Pentru detalii suplimentare și persoane de contact, vă rugăm să accesați pagina de Facebook dedicată evenimentului.