tepes voda

de: tepes voda 02 Oct 2018 10:28

Un banc: Vulpea umbla prin padure. La un moment dat vede o cioara care zbura fara nici o grija. Acesta se aseaza pe o creanga iar vulpea o intreaba: Mai cioara, ai tu curajul sa zbori asa fara nici o grija? Poate te prinde vulturul si iti face felul. Cioara ii raspunde vulpi : Draga , poate nu stii dar acum e democratie, toti suntem egali, avem drepturi. Auzind acestea vulpea o ia pe carare prin padure fara nici o grija. Da peste ea ursul si ii trage o bataie buna de tot. A doua zi se intilneste vulpea cu cioara si o ia la rost: Bine mai cioara ai spus ca e democratie, liberate toti suntem egali si uite ce am patit. Cioara ii raspunde: Democratie si egalitate este aici la noi sus la voi acolo jos se aplica alte reguli. Asa si cu domnul comisar europena si vicepresedinte. Democratia este acolo la ei unde jandarmi pot bate bine fara nici o problema la noi astia din est trebuie respectate drepturile golanilor, a sri, a dna etc. " Pot sa ne bata" asa cum a patit si vulpea.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului Parlamentor.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.