Cris

de: Cris 06 Iun 2017 22:20

Oare aia 150k de unguri refugiati, au pus bombe sau au violat in numele lui Atilla? Au refuzat sa se integreze? Au facut ghetouri unguresti pe unde au ajuns?

Stiti ce s-a intamplat cu presa si elita comunista? Nimeni nu mai credea nici presa nici ce spuneau oficialii comunisti. Dimpotriva, totul era interpetat invers. Pt ca minciuna ideologica nu poate bate realitatea. Trump in America nu este un accident, si de aceea va tremura chiolotii si il urati si toata presa asta marxizata varsa zoaie peste el.

Si intrucat ideologia PC in numele careia islamizati Europa este de extractie marxista, deznodamantul va fi acelasi cu al comunismului. Cu mica diferenta ca voi veti lasa in urma razboaie religioase, ce au disparut din Europa de 400 de ani.
Tradatorilor!!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului Parlamentor.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.